RAHAKOTI/MAITSEMÕÕDUKAS I-I-ISETEHTUD KOOKOSPIIM




Otsimas odavamaid lahendusi minu kallitele veganostudele (olen avastanud Prismas müüdavad soja jäätise, mis on üks parimaid, eriti veel kui sa oled kunagi maitsenud riisijäätist mis on tagasihoidlikult öeldes mittemaitsev) võtsin katsetamiseks ise kookospiima teha.

Selle jaoks on tarvis:
mingisugune kogus kuivatatud kookoshelbeid
kaks korda rohkem kuuma vett


Blenderda ja sõeluta helbepudrust kookospiim. Piima tuleb sama palju kui kasutatakse vett, igaks juhuks ütlen... Maitse poolest on tegemist täitsa kookospiimaga, seistes isegi settib kahte ossa. Mulle meeldib selle vedeliku puhul see, et ta on tagasihoidlik - täpselt nagu lehmapiim. Purgist tulnud kookospiim on minu jaoks väga kange ja seetõttu näib selle valge vedeliku ja minu punu tulevik sõprusena. Piim on joogikõlbulik, aga tomatisupis tema maitse siiski taandub lõplikult. Leian, et see on ideaalne viis teha kergelt maitsvat kookospiima, mida võiks sheikida mõne maasika, apelsinimahla ja riivitud porgandiga VÕI siis proovida ära isetehtud kookospiima hommikusöögihelvestega? Vot selle ma proovin küll järele.










Kommentaarid

Populaarsed postitused