AVOKAADO RUKOLA PASTA



Minu lemmik pastaretsept, sest see on lihtne ning ma saan seda valmistada pakendivabalt. Vahetevahel teen seda omale kolm õhtut järjest. Vahel jällegist tüdinen ära. PS! See retsept on parim ainult värskena, kuumutades see enam nii hea ei ole. 

Valmistamisaeg: 10 min

Kogus: kahele

Vahendid:

250 g värske pasta
2 avokaado
1 punane paprika
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 kuivatatud tšillikaun
8 kirsstomat
1 klaas vett
rukola 75g
köögiviljapuljong
oliiviõli
sool
basiilik
must pipar

Meetod:

Esimene samm on panna pasta koos üpriski suure koguse soolaga keema. Vesi peab olema soolane nagu meri.

Järgmisena pruunistada hakitud sibul. Lisada küüslauk ja kuivatatud tšillipipar, mida enne järgmist koostisosa lisades eemaldada. Seejärel lisada kuubikuteks lõigatud paprika. Lisada pooleks lõigatud kirsstomatid ja praadida neid, kuni tomat hakkab pehmenema.

Püreestada avokaadod koos veega, mida maitsestada köögiviljapuljongiga. Lisada püreesegu pannile. Kreemisesse kastmesse lähevad viimasena valmis pasta ja rukolalehed. Ja valmis ta ongi!

Kommentaarid

  1. Aitäh retsepti eest! Aga mis tähendab peotäis? Mitu grammi see on? Ma saan aru, et tõsiste kokkade jaoks rumal probleem, aga algaja jaoks võiks ikka seletata, sest peotäisi on igasuguseid, võivad varieeruda isegi 10X!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vapianos õppisingi et üks peotäis! Noh, niimoodi ühe käega pidime võtma. Pane nii nagu sulle mekib (mulle endale väga rukola ei istu tegelikult, kui rukolaretsept, siis panen võimalikult vähe).

      Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused