5 SUVELÕÕSA LEMMIKUT


1. Tekstiilist kotid toidu ja kõige muu jaoks

Mul on endaga pea alati kaasas erinev valik riidest ja võrgust kotte. Ei tea kunagi, mille jaoks neid jälle vaja on. Vahel ostan nendesse herneid, teinekord jälle korjan käbisid või mererannalt prügi, teinekord hoopiski organiseerin nendega reisikohvris oma maiset vara nagu juhtmed, must pesu, ilutooted jne.

Fotol on SISU kotid. 2. Pilliroost kõrs

Kui suvisel ajal saab palju kokteile juua ja sõpradega klaasi taga toredalt aega veeta, siis korduvalt kasutatav kõrs on tore abiline. Olen oma kõikidesse käekottidesse ühe kõrre poetanud, sest muidu ununeb maha. Alati on mõnus kohvikus öelda, et mulle kõrt joogi sisse pole vaja panna, mul enda lahe kõrs kaasas. Näiteks see, mis fotol Ristikheina kohvikust ostetud koduse limonaadi sees on, on Eesti jalanõubrändi KIRA visiitkaart. Egas visiitkaart pea alati paberi formaadis olema, kõrs on ka tore. 3. Padjapüüri popkorn

Kirjutasin paar postitust tagasi ka oma uuest "leiutisest" padjapüüri popkornist, millega ma siis omale filmiõhtuteks plaksmaisi teen. Padjapüüri popkorn on suvine lõbus meelelahutus. Nii mõnus on valge lina peal katusel ööpimeduses klassikalisi filme vaadata ja isetehtud maiuseid mugida.4. Tahke šampoon

Kuna suvisel ajal reisin ma rohkelt, ja seda ka lennukiga, siis kõige mõistlikum on kasutada tahket šampooni. Miks? Lennukisse saab selle panna käispagasisse ning äraantavas pagasis ei lähe see kuidagi ümber ega määri riideid. Tahke šampoon on ka kergem, sest kaal on oluline! Fotol õpilasfirma Tahpoon üllitis, mis peseb mu juukseid päris mõnusalt. 5. Nõiapähkli vesi

Suvi on muidugimõista tore, ent igal heal on ka oma halb pool. Minu rist ja viletsus on alati olnud putukate hammustused, mida ma ei suuda jätta verele kratsimata. Mul on väga tundlik nahk, mistõttu ma ei suuda sügelemise sensatsiooni oma mõttejõuga eirata. Ja siis ma sügan ja sügan ja sügan. Lisaks oma tundlikule nahale tulevad mul ka kergesti armid. Näiteks mul on tänaseni kõik lõhkikratsitud tuulerõugearmid kätel alles. Kes iganes oma hambad minusse lööb, selle märk alles jääb. Nüüd aga vanema ja targemana olen ma proovinud erinevaid tooteid, et oma sügamise kalduvusest üle saada. Olen aru saanud, et väga hea looduslik abivahend, mis aitab, on nõiapähklivesi. Peale sääse- või puugihammustust või olgu sügelemise tekitajaks ükskõik mis, piserdan ma paar korda päevas sügelevale kohale nõiapähklivett ja sellest aitab, et mõtted eemale peletada. Nõiapähklivett kasutan ma ka punetava naha leevendamiseks, just peale liigset päikesekahjustust. Nõiapähklivett saab osta näiteks Bio4You kauplusest

Kommentaarid

  1. Ma ei leia kahjuks kuskilt internetist kust Tahpooni seepi osta saab. Kuidas Te endale selle seebi saite?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tahpooni seepi saab õpilasfirma facebookilehelt ja instagramikontost tellides! Nad on laatadel ka oma kaubaga väljas.

      Kustuta

Postita kommentaar