RÄÄBU JÄLLE AASTA VANEM

Oeh, milline Rääbu igatsus mul praegu peal on! Rääps tuli meie perre neli aastat tagasi. Tema ilmumine, sõna otses mõttes, on muutnud mind palju. Minust sai kassiinimene, loomainimene, küllap ka üleüldse parem inimene. Temast on saanud ka justkui mingisugune tugi, liim, mis hoiab igapäevaelu koos. Eriti seetõttu, sest selle nelja aasta jooksul ma olen liiga palju temast eraldi olnud. Põhimõtteliselt kaks aastat ma olen olnud ära, natuke siit ja natuke sealt ning see teeb kokku siukse nadilühikese aja. Issand, kui halvasti see tõdemus mind tundma paneb. Rongaema ju lausa.

Aga õnneks saab see viga peatselt parandatud ja me saame jälle olla koos. Saame koos raamatut lugeda, pikutada, süüa teha, pildistada - igasuguseid asju hakkame koos toimetama. 

Ega siin pikka juttu ei ole, sest pildid rääkivat iseenda eest. Palju õnne sünnipäevaks, Rjääps!Kommentaarid

Postita kommentaar