SVAMMMAASIKAD JA VÄIKELINNA PÄHKLIRIIULID
Kuigi võib arvata, et väikelinnades on see vegani elu väga raske ja maitsete poolest ammendav. Mina aga tänan väga Tapa linna Grossi poodi, kus on kuivatatud viljade ja pähklite valik ka pealinnale eeskujulikuks. Vaata pildi pealt ise! Kuigi alternatiivpiima saadavusega on küll probleem, aga kui nokkida ...  siis teada ju küll kuhu see lõpuks maha maandub. Ja kookosrasvast võib ainult unistada. Ja roosuhkrust, või üldse ühest magustajast, mis poleks kondisöega valgendatud. Aga kui krõpsuriiul jääb alla pähkliriiulile, siis ma saan ainult aitäh öelda. Eriti veel seepärast, kui ma kuulsin oma väikevenna burgeriretkedest.


Ma arvan, et seesugused väikelinnad on ideaalsed kohad, kuhu üks pisike nišikas vegan toidukoht oma juured võiks kasvatada. Lõpuks võidaksid ju kõik, isegi koole ei surutaks väiksemaks. Ma arvan, et suvine kodukohvik tuleb küll seekord ette võtta (Tapa linna suvepäevade üks eripära, väga nunnu eripära igatahes)! 

Nendest riiulitest leidsin ma ka külmkuivatatud maasikad. Pakk 2.98. Hapud. Panevad hambad valutama, aga hästi õhulised ja svammikud. 

 

Kommentaarid

Populaarsed postitused