EBAKÜDOONIAMARMELAADI-BANAANI SAIAKESED
Olgu see postitus punktiks minu töisele aastale, mis on röövinud mind köögist ja viinud mind värvide segamise maailma. Õnneks pole see pirukaküsetus ebaõnnestumine vaid hoopiski midagi maitsvat ja tõepoolest, metsikult lihtsat (rohkem kui kolm komponenti klassikalises retseprijärgimises on juba midagi kurjakuulutavat).  

Ma siis ostsin Mahemarketist vegan lehttaigent, kuumutasin ahju, rullisin taigna, vahele kreemitasin ebaküdooniamarmelaadi (seda leidsin Prismast) ja pistsin paar banaaniviilu vahele, pannile murendasiin kookoserasva ja nii neist saigi minu kõhutäide. Väga mõnus kõhutäide, muideks. Eriti olen ma rahul sellega, et kuigi ma ei lisanud ühtegi magusainet on nad täpselt nii täiuslikult meeliköitvad, et täna läheb küll taigna patsutamiseks. Kommentaarid

Populaarsed postitused