KAKS PÄEVA TOIDUS - 20 JA 21. VEEBRUAR

Minu toit 20. ja 21. veebruaril. Üritan süüa siis kokkuhoidvalt aga õunu, õunu ja veelkord õunu. Ega noortäiskasvanul, kel kool ja veerandkohaga töö, muud võimalust pole - haha, aga ma ei nurise, kindlasti mitte! Täna pole ma rahul veel endiselt sellega, et kurki pole võimalik osta ilma kileta. Selle eest aga olen taasavastanud kuivatatud banaanid,mida ma ostsin enesele 2kg. Pisilootus on ka kedagi belvitaküpsiste ja ciniminide fänni pakenditest eemal hoida. Küüslaugu pesto on muidugi teemas ja apelsinid samuti! Väga tore oli ka üle pika aja ananassi mekkida, mida külakostiks meile toodi. Enamasti pole ma sellest kuigi vaimustuses. Küllap jääb ka minu marineeritud kurkide hullus tahaplaanile, sest minu uus hambapasta, mida ma diy vormis ette võtsin, sisaldas soodat. Äädikamarinaad ja soodane hambavahend ei ole hea kooslus suu sisekeskkonnale. Uue koguse teen bentonite saviga, seni pean aga kurkidest eemale hoidma.

Kommentaarid

  1. Aga neid väiksemaid kurke ju saab kileta osta, kas need ei sobi? Maximas vist nägin viimati selliseid.

    VastaKustuta
  2. Signe, lähen kindlasti Maximasse kurke piiluma. Aitäh!

    VastaKustuta
  3. Mina jälle oma nüüd juba reaalajas infoga, kuna mulle su mõte suht-koht-kilevabast elamisest väga meeldib, aga ise päris nii ei suuda, seega olen lihtsalt toetusgrupiks ja ütlen, et Maximas küll ei ole praegu käinud, aga eile nägin Rimis (Sõpruse pst) kileta Hispaania kurke. Vist olid need pikad kurgid või mingid keskmised, aga kileta igal juhul.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused