VERMIKOMPOSTER KUKKUS AKNAST ALLAEi ole lihtsalt võimalik, et säärane asi juhtus. Ei ole võimalik. Kuidas?!

Hommikul tahtsin ma vaadata oma vermikompostiusse. Olen kompostrile peale pannud õhukese riidetüki, kust keegi välja tulla ei saa. Igasugune piilumine on võimatu, kuna kompostris on puuviljakärbsed - neid ma oma korterisse lasta kindlasti mitte ei taha. Mõtlesin siis, et parim võimalus on teha aken lahti ning õues kate ära võtta, nii et puuviljakärbsed lendavad mujale kui mu korterisse. 

Avasin akna, võtsin oma vermikompostri ja kõõlutasin kõhuga üle aknalaua. Võtsin katte maha ning vaatasin kuidas kärbsed minema lendavad. Kuna kõik väga agaralt seda teha ei tahtnud, siis ma raputasin õrnalt pange ja puhusin sisse. Jõudsin veel imestada kui vähe materjali on kompostrisse jäänud - ussid teevad nii agaralt tööd. Võtsin siis ämbri taas tuppa, panin akna koomale et kiirelt üks pannil olev pannkook ümber pöörata. Tegin selle ära ja olin pöördumas taas akna poole, et aken korralikult kinni panna kui mulle jäi silma, et ämber on kuidagi paljas ja lühike. 

Ma ei suutnud seda uskuda, et MA EI OLNUD TÄHELE PANNUD kuidas ämbri paberkotist kest ja kaks alumist vermikompostri korruse kihti aknast alla kukkusid. Ma arvan, et süü lesib siin pannkookides ja liialt varahommikuses tegutsemises. Aga siiski - kuidas ma seda tähele ei pannud??! Nii totulotu ei saa ju ometi üks inimene olla.

Mu akna all korrus allpool on üks teine korter ja selle ees on katus, kuhu mu vermikomposter maandus. 5 m on täpselt nii pikk maa, et ma ei saa seda ise kuidagi kätte. Ainus võimalus on see, kui alumine naaber mu ämbri oma akna kaudu katuselt ise ära võtab. Õnneks - hea et mul veidikenegi seda õnne oli - näeb aknast allakukkunud ämber koos paberkotiga piisavalt normaalne välja, et ma ei pea hakkama seletama midagi, mis hõlmab endas usse. Ka see oleks olnud kohutav, kui üheskoos ämbriga vonkleksid seal katusel ussid ja ümbrus oleks mu toidujäätmeid täis pillutatud. Õudne!

Mis seal siis ikka kui läksin naabrite uksele koputama, vastust ei saanud, mistõttu kirjutasin kirja. Loodan õhtupoole oma pange tagasi saada. 

Kommentaarid