PAPIST ÜMBRISEGA HUULEPULK

Üks minu selle aasta lubadustest (jah, ma olen see inimene, kes teeb uusaastalubadusi) on kanda rohkem meiki. Seda siis sellel eesmärgil, et mul on päris palju meigitooteid, mis väga kaua aega on lihtsalt seisnud. Tegelikult isegi juba nii kaua, et ammu oleks aeg need minema visata. Näiteks on mul üks tuub Lumene jumestuskreemi, mis pärineb aastast 2015. Pakendi järgi on see vananenud, ent ma ise seda ei ütleks - teksuur, värv, lõhn on püsinud. Ei tekita selle kasutamine mulle ka vistrikke ega punetust. Ma ei näe põhjust, miks seda mitte lõpuni kasutada. Sarnaseid tooteid on mul veel, mis lihtsalt passivad, mina aga ei pruugi. 

Peamiselt on neid mu meigikotti kogunenud ühel põhjusel - kingitakse.

Olen aga oma kobakast meigikotist hoolimata inimene, kes igapäevaselt meiki ei kanna (kui siis huulepulk või lainer). Ei saa siis imestada, et 99% mu meigitoodetest on ametlikult vanaks läinud ja pean võtma omale eesmärgi need sel aastal lõpuni kasutada. Kuigi, pean ütlema, et kui mul oleks rohkem aega ja oskusi, siis ma sooviksin end rohkem näomaalingutega kaunistada küll. Ma ei saa öelda, et meikimine mind ei huvitaks või meigitooted jätaksid mind külmaks. Kindlasti mitte. Üks tore kingitus, mis ma sel aastal jõuludeks sain, oli  Eye of Horus huulepulk. Olen seda päris agaralt ja entusiastlikult kasutanud ning seetõttu mõtlesin seda ka siinkohal jagada. 

Esimesena saab öelda seda, et huulepulk ei ole testitud loomadel, koostisosad on samuti priid loomsetest ainetest. Komponentide nimekiri on küll pikk, enamik neist õlid, aga nende olemus pead vangutama ei pane. 

Kuidas tundub see huultel olevat? Ma ütleksin, et mõnus - pigmentatsioon on suur ja tekstuur kreemine. Huulepulk nagu huulepulk ikka. Lõhn minimaalne ja mind, kes tavaliselt on lõhnatundlik, see ei sega. 

Ainus asi, mis mind natukene häirib on see, et minu huuli see otseselt ei niisuta. Leian, et mõnusam on seda kasutada koos hügieenilise huulepulgaga (nii kole sõna see "hügieeniline huulepulk" - kas ilusam poleks mitte "tuulepulk" või "külmapulk" või "külmatuulepulk"?) vms, sest et külm talv on mu huuled kuivaks imenud. Selle "probleemi" tootele külge pookimine ei ole aga väga aus, sest praegu on see hooaeg, mil ma tahaksin oma huuli 24/7 õlivannitada. 

Seejärel olen üpriski vaimustunud huulepulga pakendist, kuna see on papist (mind on nii lihtne rõõmustada). Vaid huulepulga keeratav toru on plastikust (fotol kuldne). Mulle väga meeldib, et plastiku kasutamist on toote pakendi puhul kesta ja ümbrise osas vähendatud. Ma pole küll eriline meigiguru, aga sellist lahendust pole ma veel varem näinud (Google järgi olen ma kivi all elanud ja papist meigitoodete ümbrised on täitsa tavapärane värk). Päris lahe. Tänapäeval pannakse toodete puhul niivõrd palju rõhku välimusele, et enamike meigitoodete puhul ostab tarbija omale eeskätt kalli ja ilusa pakendi, sisu on vähemtähtis. Pakend loeb. Aga ometi ei pea prügiauto või prügipõletusmasin luksuslikest kunstiteosümbristest lugu. Ja pealegi, omale näkku paned ikka ju seda mis toote sees. Kas sul on mõni papist kestaga meigitoode? Kuidas see on ajale vastu pidanud?

Kommentaarid

 1. Mul on papist kestaga silmalainer. Firmalt veg-up
  Kest absoluutselt väsimuse märke ei näita, olgugi et kasutan tihti. Aga uuesti ei ostaks, sest lãheb kergelt veega laiali. Ja kuna ma olen suur pisardaja tuulega ja niisamagi, siis on ta mul alatasa silmanurkadest laiali. Aga noh, ära kasutan ikka

  VastaKustuta
 2. Tore blogi. Ilusad fotod. Millega pildistad?

  VastaKustuta
 3. Ka mina ei ole varem papist ümbrisega ilutooteid näinud. No kui lähed Rimisse või Maximasse, siis seal ei ole ju sellist valikut. Lihtsalt ei ole. Ainult suured kobakad ripsmeduššid, mis peale kolme kuud lähevad lihtsalt prügikasti.

  VastaKustuta
 4. Mul on üks papist huulepulk. Töötab hästi, kuigi eks ma olen ikka muretsenud selle pärast küll. Reisides võib niiskust saada jne. Ent üks asi on küll hea, see, et see on kerge. Reisil on see oluline väärtus.

  VastaKustuta

Postita kommentaar