VEGAN VIINERIPIRUKAD



Kõige lihtsam viinerpiruka retsept, mida vist ei saagi päris retseptiks nimetada. Sel on kaks koostisosa ja hõlmab endas natuke lõikamist, mudimist ja ahju kasutamist. Olgugi, et kaks koostiosa võib tõstatada küsimust, kas pirukas on ikka hea, siis luban sulle, et on küll. Juhul, kui sa varem vegan viineripirukaid teinud ei ole, siis kinnitan sulle ka seda, et mekivad need täpselt samamoodi nagu tavalised. 

Valmistamisaeg: 25 minutit

Kogus: 12 tk

Vahendid:

1 pakk lehttaigent
1 pakk Bon Vegan viinereid

Meetod: 

Pane ahi sooja. Sulata lehtaigen pehmeks ja lõika taignast u 8x8 cm suurused tükid. Kui lehttaigen on pakendis plaatidena, lõika plaadid pooleks. Lõika ka viinerid pooleks ja kata need taignaga, mudides küljed näppude vahel kokku. Pane viinerid 20 minutiks 190 kraadisesse ahju ja ongi kõik! Õli, vee ega munaasendajaga pirukaid määrima ei pea. Kui lehttaigen tuleb koos küpsetuspaberiga, siis ei ole tarvis ka seda õliga määrida. Pirukad on valmis kui näevad välja pealt kuldpruunid ja ahjust immitseb välja mõnusat küpsetiselõhna.

Head isu!

Kommentaarid

Populaarsed postitused