EESTI LOETUIM NÕUDEPESUBLOGI

Miks mina? 

Kirjutasin üleeile postituse sellest, mis on Pur nõudepesuvahendi sees. Ausalt öeldes üks kohutavat lamp postitus. Kirjutasin selle valmis 15ne minutiga. Säärane lihtne meelelahutus esmaspäeva õhtusse. Täna aga vaatan, et kipub see postitus olema liiga populaarne. Ja see ei meeldi mulle üldse mitte üks teps. 

Nimelt mu kõikide aegade loetum postitus on ühe nõudepesusvammi kohta. Vaadates, et inimestele läks peale ka minu hiljutine postitus, siis paratamatult pean ma endalt ja ka oma lugejatelt küsima, et kas see on tõesti see, mis te siit blogist ootate? Kas tõesti on Eestil tarvis oma ehtsat nuustikublogi?


Korvis, vasakult paremale: pleegitatud käsnkõrvitsast nõudepesunuustik, kookosekiududest nuustik uuena, kookosekiududest nuustik 6 kuud kasutatuna, sisalist heegeldatud nõudepesunuustik, kangastelgedel kootud džuudist nuustik, raudosjast nuustik puidust nõude pesemiseks, kasetohust nuustik keha pesemiseks. 


Kõigile nõudepesust huvitatutele olen kirjutanud paar postitust:

Kommentaarid

 1. Jah. Sest ma tahan leida endale pesuvahendi, mis ei oleks jubedus (mu esimene sõna siin oli mürk) mu kätele ja loodusele. Mis ei vajaks erilist mässamist ja samas ei jätaks nõusid rasvaseks. Endiselt kasutan poešvamme, aga Sa oled avanud mu silmi, et saab ka teisiti. Lugejana olen rahul ja tänan.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Kas sa biomarketist Sonetti svammi ei tahaks proovida? Kestab päris kaua ja mõnus kasutada. Viledal on vist tselluloosist svammid ka, need on tsipa paremad kui tavalised.

   Kustuta
 2. Mina isiklikult ei tule mitte nuustikust lugema, vaid ausast ja silmiavavast maailmast.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aasta parim kommetaar! Ma naersin kohe südamest.

   Kustuta
 3. Ei, kindlasti mitte pole see nuustikublogi. Ma arvan, et see viimane on nii populaarne sellepärast, et inimesi teavitada, kuidas mürgid on peidetud hea reklaami taha. Ja see ei tohiks tegelikult üldse võimalik olla. Mina nt jagasin seda sellepärast.
  Loen ka kõiki teisi postitusi huviga!

  VastaKustuta
 4. Nõudepesuvahendi lugu oli kirjutatud väga lihtsalt ja naljakalt. Et jõuda inimeseni, kes ökost, jätkusuutlikkusest jne ööd ega mütsi ei taipa, tulebki teinekord nii kirjutada. Asjad tuleb teha väga lihtsaks ja loogiliseks, et massid sellega kaasa läheks.

  VastaKustuta
 5. Nõustun eelkommenteerijatega, midagi palju enamat kui lihtsalt nuustikublogi. Sa oled eneselegi teadmata mind, sulle täiesti anaonüümset inimest nii palju mõjutanud, et mu elustiil on kardinaalselt teine võrreldes nt kahe aasta taguse ajaga. Nii et suur tänu!

  VastaKustuta

Postita kommentaar