TARTU. PÄEV 9

Mis ma täna tegin? Täna oli ühejalgne rahutu laupäev. Sahmisin ringi, aga mida täpselt ma tegin, seda ei oskagi kirja panna. Päeva tipphetk oli kindlasti see, kuis ma arvasin, et kui ma nüüd kohe  maaparandustöid tegema ei lähe, teen ma tutvust emotsionaalse krahhiga. Mine tea kas ma oleksin tavalistes oludes ka selle peale pahandanud, mille peale ma haiget sain või mitte. Igal juhul mul on hea meel, et minus on elutervet otsustusvõimet suunata oma negatiivst energiat kuhugi mujale kui endale või teistele. Maa kaevamine ja väike müttamine on väga õige tegevus, millega end maandada. 

Oma aiatöödega tuli mul õnneks meelde, et eilealustatud uus hobi maitsetaimede istutamise näol jäi poolikuks. Unustasin ma topski ju muldapandud seemneid ka kasta. Tegin instagramis nalja, et mul tuli nende maitsetaimedega kätt proovides kohutav hipsteri tunne peale, sest ma ei saa aru mida ma tegema pean. Kuidas garanteerida, et minu töö ka tõsiseltvõetavalt vilju kannaks? Kasta parajalt, pakkuda valgust ja sooja - sellest ma saan aru. Kuidas aga teada mida täpselt need taimed tahavad? Aitab siinkohal katseeksitusmeetod? 

Taimedest veel. Esimene asi kui ma kuulsin, et muuseumid pannakse kinni, tuli mul väikestviisi ahastus peale - botaanikaaed, mu arm! Täna leidsin juhuslikult oma märkmiku vahelt viimase käigu pileti. Vaatasin teisega minuti tõtt ja lubasin, et külastan edaspidi aeda tihemini. Ning! Ei võta muuseume iseenesestmõistetavalt nagu nad oleksid alati olemas, alati avatud, alati minu käeulatuses kui vaid tahan. Muuseumid vajavad kindlasti austusetõusu. Kergitan juba siit postituse tagant oma kaabut.
  •  Mis veel? Proovisin täna pildistada. Noh, sellega on vahel nii ja vahel naa. Mõnikord saab paar head fotot, teinekord jälle ei saa üldse vedama. Tänane läheb kirja kui andsin endast parima. 
  • Natuke tegin lõputööd - jee. Asja saab kui tahta. Mu motivatsioon on taastumas. 
  • Puhtaks sai külmkapp. Seda oli vaja juba ammu-ammu teha, ideaalne ajastus. Üleüldse on tarvis võtta prioriteediks vana jama ära tarvitada. No kaua võib. 
  • Tegin natuke trenni. 
Mida enam ühelt #püsikodus laupäevalt tahta?

Kommentaarid

Populaarsed postitused