SAMA FIRMA TAHKE JA VEDEL ŠAMPOON. KUMMA JÄRELE HAARAB KÄSI?

 
Mõned kuud tagasi rääkisin ma siin blogis (vot siin) Faith in Nature tahketest šampoonidest. Nad tõesti väga väga meeldivad mulle. Hea lõhn, meeldivalt tagasihoidlik kogus vahtu, peseb juuksed ei mingi jamata puhtaks ning ma ei tunne, et mul ka väga palsamit vaja oleks. Tore multifunktsionaalne seep!

Küll aga mõtlesin ma katse eesmärgil tellida Medironist ka sama firma vedelat šampooni. Minu küsimus oli see, kas vedel šampoon on veelgi parem? Kumba siiski ma eelistan, mille järele käsi haarab? 

Neil on muide hetkel ka kampaania, mille raames igalt Faith in Nature toote ostult annetavad 2 eurot Tallinna Naiste Kriisikodu organisatsioonile. Päris tore, eksole!

Igatahes. Tegin siis väikese eksperimendi, pesin juukseid nii tahkete šampoonidega kui ka vedelatega (tellisin omale mustika ja roosilõhnalise vedela šampooni). Olen kuulnud seda nii oma sõbrannadelt kui ka kogenud seda ise, et vahetevahel tahke šampooniga pestes võib kuhugi juuste piirkonda jääda rasvane klomp või siis juuksed ei saa ikka korralikult puhtaks. Selle tõttu on nii mitmed mu tuttavad loobunud tahketest šampoonidest . Ise olen ma tahketega pesnud oma pead mitu head aastat, näinud ja kogenud rohkelt, mistõttu võin ma käsi südamel öelda, et Faith in Nature tahked šampoonid on üpriski lollikindlad. See tähendab seda, et isegi kui sa nii hoolega šampooni välja ei loputa, siis juuksed jäävad puhta muljega. Rasvaseid seepe peab ikka väga korralikult loputama, nendega seda tüli ei ole. 

Enesele suure üllatusena kasutades siis nii tahkeid kui ka vedelaid šampoone, ei täheldanud ma, et sama firma vedelal kujul juuksepesuvahend kuidagi parem oleks. Hoopis vastupidi. Ma ei tea kas ma kujutan seda ette, aga mulle näis, et vedelal kujul olev šampoon vajab palsamit kõrvale. Tahke seda ei nõudnud. Kuna ma pole ka väga pikalt vedelal kujul šampooni igapäevaselt kasutanud, siis mind natuke häiris ka see, et ma kipun raiskama. Mul pole aimugi kui palju šampooni mu peanahk tegelikult vajab. Tahke šampooniga on see lihtne - hõõrud seebi otse peanahale ning ei ole seal mingit suurt raiskamist. Vedelaga aga tihtilugu panen ma liiga palju (isegi kui alguses ratsionaliseerida korralikult siis jääb nagu väheks.. ja noh, siis paned juurde kuni sa avastad, et poleks ikka pidanud). 

Faith in nature vedelad šampoonid ei ole mitte kuidagi halvad. Väga hea lõhnaga leebed šampoonid on nad. Aga kui siiski valida, siis järgmine kord ma neid ei ostaks ja jääks oma tahkete šampoonidest sõpradele truuks. Vot nii!PS! Leidsin ka toreda avastuse Medironi epoest, et Faith in Nature müüb oma tooteid, nagu pesu pesuvahend, ka 5 liitristes kanistrites (link)

Kommentaarid